avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Impozit pe banii mosteniti din asigurare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Impozit pe banii mosteniti din asigurare

Buna ziua, Sotul meu a murit in martie 2016. La cateva luni am dezbatut mostenirea cu fiica mea minora in varsta de 14 ani. Ca bun propriu a fost declarat pilonul II pensie NN care a fost impartit 1/4 mie si 3/4 fiica mea . Pana aici totul clar numai ca sumele cuvenite au fost impozitate la sursa , adica la NN. De ce ? daca succesiunea a fost dezbatuta pana in 2 ani?

Alte discuții în legătură

Pensie pilonul 2 buna ziua , mama mea a decedat, sunt 2 moștenitori ... Adymate Adymate Pensie pilonul 2 Buna ziua , mama mea A decedat, sunt 2 moștenitori eu si tatăl meu, eu având varsta pana in 35 ani am pensie pilonul 2 , am făcut ... (vezi toată discuția)
Succesiune haller haller Anul trecut(2011) pe data de 5 februarie a murit socrul meu! are doua fiice si a ramas in viata sotia dansului! In cauza exista un apartament cumparat de soti ... (vezi toată discuția)
Buna seara, sotul meu a decedat, eu si copilul fiind mostenitorii ... Sandina Radoi Sandina Radoi Buna seara, Sotul meu a decedat, eu si copilul fiind mostenitorii fondului sau de nn pensii pilonul II. As vrea sa stiu de ce partea mea din fondul privat de ... (vezi toată discuția)