avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Publicare poze
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Publicare poze

Buna ziua,
Aș dori să aflu dacă există posibilitatea ca, un scriitor de poezii, să publice imagini cu o persoană care e decedată, chiar dacă familia acesteia, solicită nepublicarea lor. Ce risc ar avea scriitorul dacă totuși, publică imaginile? Mentionez faptul că poziile au fost dedicate în exclusivitate persoanei decedate si nu afectează imaginea ei sau a altor persoane, nefiind compromitatoare sau jignitoare.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Fotografii facute pe ascuns - dreptul la imagine doru2k6 doru2k6 Buna! am si eu o intrebare Daca un baiat a facut poze unei fete in timp ce dormea, aceasta fiind goala, evident fara acordul ei, ce risca acesta?. Acum ... (vezi toată discuția)
In cazul in care baiatul îi spune prietenei sale ca daca nu ... viorelv viorelv In cazul in care baiatul îi spune prietenei sale ca daca nu o sa vrea sa fie in continuare prietena lui o s-o facă de rusine si o sa publice pe o rețea de ... (vezi toată discuția)
Postarea unor poze ralut420 ralut420 Buna seara ma numesc raluca si am si eu o intrebare am fost postata pe facebook cu anumite poze unde am lucrat ei acum ceva timp ezte vorba de o agentie unde ... (vezi toată discuția)