avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Trasabilitate deseuri ambalaje
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Trasabilitate deseuri ambalaje

Referitor la trasabilitatea deseurilor de ambalaje in cazul in care incerci indeplinirea obiectivelor in mod individual:
- deseurile de ambalaje le predau la un colector care este si valorificator;
- acest valorificator preda o parte din deseurile preluate de la mine mai departe catre un alt valorifiactor care la randul lui exporta aceste deseuri in vederea reciclarii (conf. declaratie pe care o am de la un reprezentant al valorificatorului care exporta), mai am factura intre primul valorificator si al doilea pe care scrie ca o parte din deseuri sunt predate in contul meu, o anexa VII de transport a deseurilor, si o factura de export. In acest caz mai este necesar un certificat de valorificare/reciclare?
-o alta parte de deseuri de ambalaje sunt predate de primul valorificator catre un reciclator din tara. Detin: detin factura intre cei doi in care scrie ca o parte din deseuri sunt preluate in contul meu, am formular de transport a deseurilor intre valorificator si reciclator. In acest caz am nevoie de un certificat de valorificare/reciclare de valorificator care sa specifice ca a preluat cantitatea de deseuri de la mine in vederea valorificarii pentru indeplinirea obiectivelor sau de la reciclator.

Alte discuții în legătură

Declaratii la afm gheocris gheocris Revin cu aceeasi intrebare la care astept raspuns: O firma, functioneaza din 2010 si pune pe piata nat. produse ambalate. Are declaratiile la AFM completate ... (vezi toată discuția)
Declaratie fondul de mediu marianachelariu marianachelariu S-a emis o prima factura catre agentul colector de deseuri ambalaje reprezentand valorificare in scopul indeplinirii obiectivului individual. Firma colectoare ... (vezi toată discuția)
Control fiscal de la afm gheocris gheocris O firma, functioneaza din 2010 si pune pe piata nat. produse ambalate. Are declaratiile la AFM completate dar cu cantitati mai mici introduse pe piata decat ... (vezi toată discuția)