avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Calcul concediu medical
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Calcul concediu medical

Buna
Am si eu o nelamurie daca puteti sa ma ajutati.
am un caz de concediu medical .
Primul concediu medical vine din septembrie.In octombrie este in continuare toata luna pana in 15 noiembrie.din 16 noiembrie vine cu cb initial cu acelasi cod de diagnostic.dar cod indemnizatie diferit. Intrebarea mea este la ce baza calculez cb din 16 noiembrie? (Se modifica baza sau merg pe aceeasi baza ca si cel din sept si oct?)

Alte discuții în legătură

Ajutor calcul concediu sarcina si lauzie anomarairam anomarairam Buna ziua, va rog sa am ajutati cu urmatoarea problema: sunt angajata la o firma, in ianuarie am nascut si acum doresc sa imi pun dosarul pentru CCC, dar am ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical mami3tobe mami3tobe Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu verificarea unui calcul de concediu medical pentru o situatie mai complicata: CM cod 08 in perioada 11-30 ... (vezi toată discuția)
Plata concediu medical ContSters119266 ContSters119266 va rog sa imi spuneti, daca se poate cat ar fi trebuit sa iau salar pe luna noiembrie, daca am avut 15 zile concediu medical. Lucrez in invatamant. in ... (vezi toată discuția)