avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical cu aviz (depasire 90 zile/an)
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical cu aviz (depasire 90 zile/an)

Buna ziua,

Urmare a unor probleme de psihiatrie am beneficiat de aprox 230 zile de concediu medical cu 2 internari, ultima zi de concediu medical fiind 18.01.2017.

Acesta mi-a spus ca a trecut foarte mult timp si o sa se gandeasca daca vin inapoi sau imi dau demisia.

DORESC SA MENTIONEZ CA O PARTE DIN PSIHICUL MEU ASUFERIT DE TEAMA SI FRICA. FOSTUL MEU SEF PRACTICA EVAZIUNEA FISCALA SI ERAM OBLIGATA SA-I ASCUND FURACIUNILE PENTRU CA ALTFEL ERAM DATA AFARA.

CUM ESTE CORECT SI NORMAL SA PROCEDEZ?

Alte discuții în legătură

Delir adaugat la dementa (alzheimer), refuz colaborare psihiatru snora snora Buna ziua. Am o bunica cu antecedente psihiatrice cunoscute, cu repetate internari in spitalul de psihiatrie cu simptomele de idei delirante de persecutie, ... (vezi toată discuția)
Tulburare deliranta persistenta ionica3727 ionica3727 Buna dimineata. In luna noiembrie sora mea, in urma unei internari de urgenta la clinica de psihiatrie a primit diagnisticul de schizofrenie paranoida ( am ... (vezi toată discuția)
Sanatatea, afectata de conditiile de munca ContSters153080 ContSters153080 lucrez de mai multi ani la o firma ,iar in ultima perioada datorita stresului si conditiilor mai putin umane starea sanatatii mele este din ce in ce mai ... (vezi toată discuția)