avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... clauza de neconcurenta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

clauza de neconcurenta

Va rog, in cazul in care intr-un CIM este introdusa clauza de neconcurenta formulata astfel:
1. fac obiectul prezentei clauze de neconcurenta toate acele activitati desfasurate de catre angajat in baza fisei postului semnata si anexata la contractul individual de munca, in exercitarea atributiiilor stabilite pt postul ocupat din cadrul angajatorului.
2. angajatul, pe teritoriul Romaniei, in judetele in care angajatorul are infiintate puncte de lucru si/sau are clienti, nu va presta activitati pentru sine si/sau terte persoane care au ca si obiect de activitate, fie principal, fie secundar, ce constau in munca temporara, resurse umane, administrare recrutare, plasare forta de munca in tara si strainatate, activitate de salarizare.
3. angajatul nu va presta actiitati de natura celor mentionate prin pct.1 si 2 in favoarea societatilor comerciale autorizate ca si agent de munca temporara, plasare si mediere de forta de munca.;

cum se interpreteaza aceasta dpdv legal, avand in vedere ca in fisa postului sunt trecute toate activitatile specifice unui job in resurse umane si salarizare?
Nu

Alte discuții în legătură

Munca in strainatate CarolinaIo CarolinaIo Salutare tuturor!! Am cautat job-uri in Ro pe net, pe la targuri de job-uri, prin ziare... inutil... nu gasesc un job cu salariu cat sa traiesc decent, iar ... (vezi toată discuția)
Semnarea fisei de post timeea7 timeea7 Buna ziua, Am o intrebare la care nu reusesc sa gasesc raspuns. Lucrez la o firma de recrutare si plasare de forta de munca. Angajatii sunt ai nostrii dar ... (vezi toată discuția)
Clauza de neconcurenta peteredy peteredy Buna seara! Am semnat un contract de munca acum un an si o luna, contract care include si o clauza de neconcurenta, potrivit careia nu am voie sa prestez ... (vezi toată discuția)