avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu prenatal si postnatal drepturi de autor
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu prenatal si postnatal drepturi de autor

Buna ziua,
Sunt însărcinată in 8 luni, iar de 7 luni muncesc cu contract de drepturi de autor( nu au plătit taxa de concedii medicale) iar înainte am muncit cu contract pe perioada nedeterminata. Am dreptul la concediu prenatal si postnatal?

Alte discuții în legătură

Însărcinată în timpul perioadei de probă Cristina256 Cristina256 Buna ziua! Ma aflu intr-un proces de recrutare pentru un post pe perioada determinata (18 luni), si as vrea sa stiu ce se intampla in cazul in care as ramane ... (vezi toată discuția)
Pot sa imi platesc din urma cartea de munca claudiav92 claudiav92 Pot sa imi platesc din urma cartea de munca? Si asi mai avea o intrebare sunt eleva la liceul cu frecventa redusa daca raman insarcinata beneficiez de prenatal (vezi toată discuția)
Plata concediu prenatal M.savina M.savina Buna, Va rog sa ma ajutati . Sunt insarcinata in 4 luni si lucrez in invatamant ca suplinitor calificat cu contract pe perioada determinata, care se incheie ... (vezi toată discuția)