avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Transfer active
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Transfer active

Buna ziua, doresc un sfat despre transferul de utilaje si muncitori de la o primarie, la societatea care are ca asociat unic Consiliul local de la aceiasi primarie.
Cum se poate face acest transfer si in baza caror argumente.
Nu se vrea inchirierea catre societate, ci darea in exploatare pt. interes local. si preluarea angajatilor din organigrama primariei in organigrama societatii

Alte discuții în legătură

Exploatare teren proprietate privata otilia13 otilia13 În baza contractului de concesiune între Primărie și o societate x la care consiliul local este asociat unic s-au predat bunuri imobile proprietate publica ... (vezi toată discuția)
Administrare teren privat? gillu gillu Buna seara. Intre o societate cu capital integral de stat si o primarie s-a incheiat un contract de concesiune avand ca obiect predarea unor terenuri ... (vezi toată discuția)
Amplasament pe domeniu public atomol atomol Doresc sa investesc intr-o societate comerciala de prestari servicii auto .. Terenul ideal pentru aceasta {aproximativ 400 m 2 } se afla pe domeniu public .Cum ... (vezi toată discuția)