Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare autoturism de la service neautorizat

Acum 3 luni la recomandarea unui prieten am dus autoturismul la un atelier auto pentru o vopsire integrala, vopsitorul a spus ca în 2 săptămâni este gata ținând cont ca nu are tinichigerie de făcut la ea, i-am dat avans 800 de lei pentru materiale si după doua săptămâni am constatat ca nu a făcut nimic la ea ( a motivat ca a avut câteva urgente și cu scuzele de rigoare se va apuca de ea), abea după doua luni a dat farurile și stopurile jos și asa a rămas pana în momentul de fata ( săptămâna trecută a zis ca e gata și astăzi era în aceeași stare) ba mai mult fiind la 250 de km de locul cu pricina s-a mai și rățoit la telefon ca ma suna el când o face. Amicul care îl recomandase s-a certat cu el pe tema asta în urma cu o luna.
Ținând cont ca acest individ lucrează la negru (nu are firma, autorizații etc) ce pot sa fac să-mi recuperez mașină și să-i fie închisă șandramaua de autorități.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Dauna totala auto NICOLETA_NIKI NICOLETA_NIKI Am avut un accident rutier in urma cu cca 2 luni in care am fost parte vatamata, am mers cu masina in service am apelat cum era firesc la asigurator...am urmat ... (vezi toată discuția)
Probleme cu service-ul si asiguratorul. icxu icxu Luna trecuta m-a lovit un nene cu o dacie cand nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers lovindu-ma in aripa dr fata si proiectandu-ma in parapetul de ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - dosar penal? yna_85_ro yna_85_ro Buna ziua! Va rog sa ma sfatuiti si pe mine intr-o problema...In seara de 18 martie a.c. sotul meu a avut un accident rutier prin neacordare de prioritate cu ... (vezi toată discuția)