avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal

Buna seara. in anul 2011 eram in masina cu un fost "prieten" si a fost oprit de poliția rutieră si i sa întocmit un dosar penal pt conducere sub influența alcoolului . Anul trecut după o declarație a lui acum sunt si eu inculpat in același dosar precum ca as fi condus si eu in ziua aceea precizez ca nu dețineam permis atunci,permisul mi-l am luat in 2015 si tot anul trecut domnul de la cercetări penale mi-a dispus reținerea permisului. Sa inteleg ca odata cu amnistia încetează urmărirea penală!? Va mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:44, 4 Februarie 2017
Pai de dovezi aveau ca ati condus.
Ati avut avocat angajat la audieri?
Domnul polițist spune ca ar mai avea o dovada. Cu scuzele de rigoare întrebarea era alta. Va mulțumesc
Daca va referiti la amninistie vorbim...discutii...

Aveti alta intrebare?
Este legală dispunerea reținerii permisului,chiar si dacă ar mai avea vreodovada după cum spune domnul anchetator!? Mie nu mi-a venit nici o Înștiințare acasă si vreau sa spun ca fapta sa întâmplat in alt județ
Sa inteleg ca odata cu amnistia încetează urmărirea penală!? Va mulțumesc !

Infractiunea se cerceteaza in continuare si este vorba de o gratiere nu amnistie.

Alte discuții în legătură

Comunicare hotarare penala Adrian_22 Adrian_22 Buna seara! Am si eu nevoie de o lamurire in privinta cu Hotararea. Acum un an si trei luni am condus baut un autoturism (am avut permisul de jumatate de ... (vezi toată discuția)
Dispunere reținere permis Narcys1977 Narcys1977 Buna ziua .Luna trecută mi sa dispus reținerea permisului. In 2011 sa întocmit un dosar penal unui prieten pt conducere sub influența alcoolului ,cand a ... (vezi toată discuția)