Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Card tahograf

Bună seara ! Lucrez la o firma de transport persoane unde sunt obligat atunci când se termina programele sa mergem cu alt card în tahograf . Va rog sa îmi spuneți la ce risc mă încadrez în cazul în care sunt prins de către cei de la isctr sau mai grav în cazul unui accident ( unde eu cred ca sunt din start vinovat chiar dacă nu am fost , e ca atunci când ești băut ) sau mai grav un accident cu victime . ?

Alte discuții în legătură

Card tahograf Avocado1 Avocado1 Bună seara ! Lucrez la o firma de transport persoane internațional unde după terminarea programului legal și normal de conducere sunt obligat de către ... (vezi toată discuția)
Atestat transport marfa - amenda lipsa categoria e pe atestat, modalitate de contestare mario_forever75 mario_forever75 Am obtinut atestatul de transport marfa imediat dupa ce am obtinut categoria C si dupa aceasta am obtinut categoria E.Pe atestat este trecuta categoria C iar ... (vezi toată discuția)
Amenda rar sofer profesionist cosmiiulia cosmiiulia buna seara am o nelamurire in legatura cu o amenda: am introdus diagrama in aparatul tahograf duminica la ora 19 si am scos-o miercuri dimineata la ora 10 ... (vezi toată discuția)