avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Cerere informatii infiintare pensiune turistica cu ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Cerere informatii infiintare pensiune turistica cu fonduri nerambursabile,

As dori informatii concrete, oficiale cu privire la posibilitatea infiintarii unei pensiuni turistice in mediul rural din fonduri nerambursabile. Va explic, am un teren intr-o zona rurala, care se gaseste pe lista comunelor cu un grad ridicat de turism, si as dori sa infiintez o pensiune turistica cu fonduri nerambursabile. Sunt interesata sa cunosc care sunt cerintele de indeplinit pentru a fi eligibil, daca se poate aplica in anul 2017, care este ultima zi cand pot fi acceptate aceste dosare de solicitare fonduri nerambursabile si orice alta informatie care imi poate fi necesara cu privire la acest proiect . Eu locuiesc in orasul Targoviste insa daca este necesar imi voi schimba domiciliul in comuna unde doresc sa construiesc pensiunea. Mentionez ca am un teren de 600mp intr-o zona nepoluata , verde, o comuna faimoasa pentru merele produse acolo. Eu abia am terminat un curs de marketing turistic in Italia si imi doresc foarte mult sa pot pune in practica tot ce am invatat aici. As mai dori sa cunosc si care este dupa parerea Dvs cea mai acceptabila forma juridica pe care as putea sa o adopt pentru aceasta pensiune vazand ca cel mai sigur acolo voi putea lucra eu si sotul meu sau vreo alta persoana care locuieste in sat si l-as putea angaja pentru diferite munci in pensiune. In speranta ca voi primi un raspuns care sa ma ajute, sa ma ghideze cat mai repede va multumesc si va salut cu respect.
Maria N.

Alte discuții în legătură

Documentatie fonduri pentru o firma de turism popescu georgeta popescu georgeta Buna ziua, Va rog sa ma indrumati cum sa procedez daca vreau sa obtin ceva fonduri europene pentru a putea continua dezvoltarea unei afaceri de familie ... (vezi toată discuția)
Pensiune turistica lungu nicolae lungu nicolae acum 4 ani in comuna saes jud sibiu am vrut sa construiesc o pensiune turistica.Planul meu era sa inchei contracte cu grup operator pentru maxim 8 persoane ... (vezi toată discuția)
Pensiune turism cu investitii de la terti Nicu29 Nicu29 Buna ziua, Ma numesc Cristian Nicolae, am terminat Facultatea de economie a comertului, turismului si serviciilor in 2007, timp in care, pana in prezent ... (vezi toată discuția)