avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1591 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cerere de mentinere a esalonarii la plata a ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cerere de mentinere a esalonarii la plata a impozitelor catre ANAF

Buna ziua, ma poate ajuta si pe mine cineva cu un model de cerere de mentinere a esalonarii la plata a impozitelor catre ANAF. Am intarziat cu plata unei rate din esalonare si am primit o decizie de constatare a pierderii valabilitatii esalonarii la plata.

Alte discuții în legătură

Esalonare si amnistie flaviusl flaviusl Va scriu pentru a găsi cea mai buna cale de a finaliza esalonarea in curs pentru a beneficia de reducerea de 25%, si anularea accesoriilor, in termenul ... (vezi toată discuția)
Fiscalitate DumitruAndriana DumitruAndriana am obtinut esalonarea la bugetul de stat conf.OUG29/2011,in 2012 ,in luna iunie 2013 nu am putut citi recipisa laD112 pe care am depus-o in 25 ,am constatat ... (vezi toată discuția)
Esalonare datorii stabilite prin decizie control dutescu maria dutescu maria Buna ziua, In urma unui control de fond s-a stabilit ca am colaborat cu o firma inactiva si a rezultat debit suplimentar impozit 20000 si tva 23000 plus pen ... (vezi toată discuția)