avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Accident cu victima
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Accident cu victima

Buna ziua,
Ieri pe drumul pana acasa am oprit pe sosea pentru ca mergeau pe partea carosabila 3 fete, una dintre ele s-a intors si s-a urcat pe masina dupa care a alunecat si s-a lovit la un genunchi. Pe moment am vrut sa o ajut si aceasta mi-a spus ca nu necesita ajutor, ca nu va depune plnagere la politie impotriva mea. M-am oferit sa o duc la medic si sa discut cu parintii ei dar ea a refuzat categoric. Astazi m-am trezit chemata la politie pentru ca domnisoara a depus plangere. Spuneti-mi si mie ce se va intampla in acest sens? Sau ce ar trebui sa fac in aceasta situatie?
Ultima modificare: Miercuri, 22 Februarie 2017
andracristina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Qubik , utilizator 20:24, 1 Martie 2017
Nu am inteles, cum s-a urcat pe masina?
Nu se intelege deloc cum s-a intamplat accidentul, incercati sa descrieti exact.
in momentul in care am oprit domnisoara s-a speriat, s-a intors si s-a lovit de masina dupa care a cazut si s-a lovit la un genunchi
Cum v-a spus ca "nu depune plangere la politie"? In ce context v-a spus acest lucru? Ce varsta are victima? Erau inafara partii carosabile sau pe carosabil?
Se poate presupune ca are "experienta" in accidente rutiere din moment ce v-a spus de plangere.
Aveati obligatia sa anuntati politia imediat.
Stiu ca asta era obligatia, dar din pacate nu am facut-o.Victima este minora, am discutat chiar si cu mama acesteia si a spus ca nu va depune plangere, ca nu este nici o problema.

Alte discuții în legătură

Accident cu sima2009 sima2009 pe 26.03.09 am fost implicat intr-un accident pe calea rahova in dreptul OMV. in accident a fost impliat un pieton care a fost diagnosticat cu o contuzie la ... (vezi toată discuția)
Retinere permis de conducere. daniela_gabriela daniela_gabriela ma numesc mihaela si am o mare problema.in data de 25.04.2008 ma deplasam pe soseaua colentina din bucuresti si la un moment dat m-am trezit cu doua ... (vezi toată discuția)
Retinere permis conducere basu radu basu radu Buna ziua! In urma cu 2 luni de zile mi s-a retinut permisul de conducere , si as dori sa ma ajutati prin a-mi arata cum trebuie sa procedez, pentru a-l ... (vezi toată discuția)