sotul meu a murit acum 3 ani. el avea o fiica dintr-o casatorie anterioara. la decesul sotului meu de care eu eram despartita in fapt ( nu mai locuiam in acel apartament),deci locuia el singur eu impreuna cu fiul nostru am plecat in strainatate. in perioada 2007_ 2014 sotul meu a acumulat suma de 237 milioane datorii si penalitati la intretinere. dupa decesul sotului fiica lui a acceptat mostenirea dar nu a platit nimic din datoriile tatalui ei , datorii la care s-au acumulat si un card de credit personal al sotului meu , in final eu am platit suma de 10000 euro , executari, datorii, penalizari., inmormantare,etc.acum eu am rugat-o sa vina sa dezbatem mostenirea. , ea se afla in alta tara decatcea in care sint eu cu fiul meu , doreste sa dea procura dar cu conditia sa platesc eu taxele la consulat.as dori sa stiu daca cu aceasta procura pe care o face fiului meu pot sa fac dezbatere si partaj deoarece doresc sa vand apartamentul. va multumesc
Recuperare mostenire
nixxon
Dupa dezbaterea succesiunii, in urma decesului socrului meu, sotia mea a mostenit 3/16 din valoarea unui apartament. Soacra mea, fiul acesteia si fiica (sotia ... (vezi toată discuția)