avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Victima unui accident minor, vinovatul a fugit de la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Victima unui accident minor, vinovatul a fugit de la locul faptei.

Sunt victima a unui accident minor care s-a soldat cu distrugerea oglinzii retrovizoare stanga. Masina care de deplasa din sens opus nu a pastrat distanta laterala, unde mi-a fost distrusa oglinda retrovizoare stanga. Am oprit si m-am dat jos. Cealalta masina si-a continuat drumul in viteza.
Mi-am recuperat oglinda distrusa cat si carcasa oglinzii de la cealalalta masina.
Imediat am plecat in urmarirea masinii respective pentru ai lua numarul de inmatriculare.
L-am ajuns din urma pe respectivul si i-am luat numerele de inmatriculare, i-am facut semn atat din lumini cat si din claxon sa opreasca opreasca. Acesta a demarat in viteza fara al mai putea prinde din urma.
M-am intors la sediul politiei pe raza localitatii unde s-a produs evenimentul si am facut o declaratie cu cele intamplate. Tin sa precizez nici nupa 24 de la eveniment cel care a fugit nu s-a prexentat la sediul politiei.
Tin sa precizez ca cei de la politie nu mi-au cerut nr de telefon.
Intrebarea acuma este:
Ce trebuie sa fac eu acuma, sa imi repar singur oglinda sau sa astept raspuns de la cei de la politie?
Politia mi-a dat dovada precum ca pot sa imi repar oglinda.

Alte discuții în legătură

Am obligatia legala sa anunt accidentul la politie? Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Am parcat pe partea dreapta regulamentar, m-am asigurat in oglinzi, am deschis usa sa ies afara si un tir mi-a acrosat usa, nu e paguba mare, ce ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Acuzat ca as fi parasit asa-zisul loc al accidentului nistorica nistorica Buna ziua, Am nevoie de un sfat avizat! Acum cateva zile in timp ce ma deplasam in trafic, pe partea dreapta in directia de mers, pe un drum troienit de ... (vezi toată discuția)
Avarierea autoturismului in urma unui scandal la care nu am participat! popescu_roxana2 popescu_roxana2 Buna ziua, Azi-noapte ma deplasam cu masina pe o strada din oras, iar la un moment dat pe mijlocul strazii un barbat isi batea consoarta, am claxonat s-au ... (vezi toată discuția)