avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Anulare cod tva conform art 316 alin 11 lit h din ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Anulare cod tva conform art 316 alin 11 lit h din codul fiscal

Suntem o societate carei a in luna fefruarie 2015 ni s-a anulat codul tva din oficiu,adica in momentul in care am depus dosarul cu actele aferente ni s-a emis din oficiu decizia de anulare.Dosarul a fost depus in urma depasirii cifrei de afaceri.De la acel moment pana in prezent depunem lunar declaratia 311 cu tva-ul din facturile emise clientilor.
Intrebarea noastra este :ce acte trebuie sa contina dosarul pentru inregistrarea in scopuri de tva la acest moment?

Alte discuții în legătură

Obligatii declarative persoana cu cod de tva anulat me.elena me.elena Buna ziua O societate al carei cod de tva a fost anulat din oficiu din data de 01.08.2012 pentru depunere deconturi pe 0 (mentionez ca soc nu a avut ... (vezi toată discuția)
Anulare din oficiu a inregistrarii in scopuri de t.v.a. Emil P Emil P Va prezentam urmatoarea speta: -Conform art.316,alin.11,lit.h Cod fiscal,societatii i se anulează din oficiu inregistrarea in scopuri de tva, intrucat ... (vezi toată discuția)
Neplatitor de tva pirvuralucam pirvuralucam Buna ziua, am o firma de constructii infiintata in 2005 ca platitoare de tva, din 2009 pana in iulie 2012 nu am avut activitate, toate declaratiile au fost ... (vezi toată discuția)