avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... termen plati de efectuat conform unei hotarari ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

termen plati de efectuat conform unei hotarari judecatoresti definitiva

Buna ziua !
In urma unui proces in dreptul muncii ,am castigat prin hotarare definitiva,reincadrarea in munca,plata salariilor aferente ,plata cheltuielilor de judecata si despagubiri morale pe care angajatorul trebuie sa le plateasca. Cu reincadrarea am rezolvat printr-o demisie trimisa angajatorului, primind si decizia de incetare a CIM imediat . Odata cu demisia am trimis prin posta si o cerere/notificare de punere in aplicare a hotararii judecatoresti privind achitarea tuturor platilor castigate prin hotarare definitiva. Conform legii stiu ca aceste plati ar trebui facute in termen de 15 zile de catre angajator . Intrebarea mea este : cele 15 zile sunt zile lucratoare fara sambete si duminici sau 15 zile care decurg de la data primirii acelei notificari ? Va multumesc anticipat pentru raspuns..

Alte discuții în legătură

Termen plati de efectuat conform unei hotarari judecatoresti definitiva rodica2001 rodica2001 Buna ziua ! In urma unui proces in dreptul muncii ,am castigat prin hotarare definitiva,reincadrarea in munca,plata salariilor aferente ,plata cheltuielilor ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca bigmario bigmario Buna ziua, sunt intr-o dilema, va rog sa ma ajutati: am castigat un proces litigiu de munca, avand o sentinta definitiva si irevocabila, investita cu titlu ... (vezi toată discuția)
Demisie transmisa prin posta cu confirmare de primire COSTACHE AURORA COSTACHE AURORA Doresc sa supun atentiei dv urmatoare situatie: doresc sa demisionez de la actualul loc de munca, seful meu nu doreste insa acest lucru si refuza sa imi ... (vezi toată discuția)