avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ordin de deplasare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ordin de deplasare

Buna ziua,
Am si eu o mica nelamurire, sper sa fi scris un topicul corect.

A trebuit sa fac o deplasare, inafara tarii, la un client. Iar acum firma de contabilitate imi cere acest document "ordin de deplasare" semnat si stampilat de catre clientul la care am fost pentru a imi putea deconta sumele cheltuite in aceasta perioada.
Eu am avut acest document la mine, dar clientul a refuzat stampilarea acestuia pentru ca era redactat in alta limba decat limba lor oficiala.

Cine greseste in cazul de fata?
A mai intalnit cineva astfel de probleme?
Cum le-ati rezolvat?

Multumesc si o zi buna
Cel mai recent răspuns: ContSters74561 , utilizator 15:38, 16 Septembrie 2009
Avand in vedere ceea ce spuneti, refuzul clientului este justificat, iar d-voastra. pueti face dovada deplasarii cu orice alt document justificativ.
Trebuia ca in prealabil sa-l traduceti si sa-io explicati clientului mai inainte despre ce este vorba.

Ce intelegeti prin orice alt act justificativ?
Care ar fi acelea?

Va multumesc pentru raspuns
De ex. biletul de avion, sau asigurarea medicala, referatul semnat de conducere prin care se aproba plecarea, o factura de la hotel
Pai bilete de tren, avion, vize, acte semnate in mod direct de catre client, bonuri de benzina, care atesta calatoria d-voastra.
Intocmiti un raport scris la care adaugati aceste inscrisuri, si explicati si refuzul clientului de a senmna ordinul de deplasare.
Va multumesc Foarte Mult!
M-ati salvat!
O zi buna!

Alte discuții în legătură

Deplasare in strainatate lordu lordu S-a modificat legea privind cheltuielile cu deplasarile in strainatate? Am auzit o \"poveste\": daca stai mai mult de o saptamana plecat in strainatate firma ... (vezi toată discuția)
Diurna pentru deplasarea in strainatate lumi71 lumi71 As dori sa aflu mai multe despre deplasarea in strainatate, pentru un angajat la o firma privata. Care este valoarea maxima pe care o pot deconta pentru diurna ... (vezi toată discuția)
Diurna si decont cazare minanika minanika Buna ziua, In cadrul unui proiect international am efectuat diverse deplasari in tara si strainatate fie pentru a participa la instruirile obligatorii ... (vezi toată discuția)