avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am dreptul sa trimit medicului de fam. rezultate ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am dreptul sa trimit medicului de fam. rezultate analize on-line?

Mi-am facut,la cererea mea,analizele de sange,anuale,compensate de CNAS.Rezultatele le-am luat on-line si tot asa le-am trimis medicului fam.Am sunat sa intreb daca le-a primit,mi-a spus ca,da.Astazi am fost la doct.ptr. interpretare,dar a fost f. suparata,a spus sa vin cu foaia,ca nu mai are analizele si ca nu e obligata sa le ia de pe net,ca asta e o munca in afara programului.Ma poate lamuri cineva?Iar sa dau bani pe troleu,sa pierd timp,are dr.dreptate?

Alte discuții în legătură

Probleme cu o datorie pentru carti adriana_dumitru adriana_dumitru Si eu sunt intr-o situatie similara multor oameni!Am primit o somatie repetata de plata de la firma de recuperare datorii prin care imi acordau un termen ... (vezi toată discuția)
Este sau nu malpraxis? laviniadin1985 laviniadin1985 I-am facut de curand fiului meu analizele la sange pentru Fe si Magneziu la o clinica privata contra cost. Rezultatele au fost inversate, astfel ca fe a iesit ... (vezi toată discuția)
Schimbarea medicului de familie AmaliaPopescu AmaliaPopescu Doresc sa-mi schimb medicul de familie care apartine de OPSNAJ,cu un altul ce apartine de CASMB.Tin sa mentionez ca la servici am cartea de munca din ian ... (vezi toată discuția)