Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am dreptul sa trimit medicului de fam. rezultate analize on-line?

Mi-am facut,la cererea mea,analizele de sange,anuale,compensate de CNAS.Rezultatele le-am luat on-line si tot asa le-am trimis medicului fam.Am sunat sa intreb daca le-a primit,mi-a spus ca,da.Astazi am fost la doct.ptr. interpretare,dar a fost f. suparata,a spus sa vin cu foaia,ca nu mai are analizele si ca nu e obligata sa le ia de pe net,ca asta e o munca in afara programului.Ma poate lamuri cineva?Iar sa dau bani pe troleu,sa pierd timp,are dr.dreptate?

Alte discuții în legătură

Probleme cu o datorie pentru carti adriana_dumitru adriana_dumitru Si eu sunt intr-o situatie similara multor oameni!Am primit o somatie repetata de plata de la firma de recuperare datorii prin care imi acordau un termen ... (vezi toată discuția)
Este sau nu malpraxis? laviniadin1985 laviniadin1985 I-am facut de curand fiului meu analizele la sange pentru Fe si Magneziu la o clinica privata contra cost. Rezultatele au fost inversate, astfel ca fe a iesit ... (vezi toată discuția)
Schimbarea medicului de familie AmaliaPopescu AmaliaPopescu Doresc sa-mi schimb medicul de familie care apartine de OPSNAJ,cu un altul ce apartine de CASMB.Tin sa mentionez ca la servici am cartea de munca din ian ... (vezi toată discuția)