avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 262 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Decontare contract de inchiriere
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Decontare contract de inchiriere

Buna ziua,

As dori sa va adresez o intrebare: pe baza unui contract de inchiriere/cazare si atasata dispozitia de incasare la el, se pot deconta pentru 2-3 zile de cazare cei aflati in deplasare de la o firma? Fara chitanta, factura etc. Eu sunt persoana fizica si inchiriez pe norma de venit camere in scop turistic si m-ar interesa daca asa se pot deconta, deoarece majoritatea imi cer factura sau chitanta. Am inteles ca se pot deconta cu contract de inchiriere. Poate exista si o lege pentru a ma justifica?

Va mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Inchiriere camere in scop turistic documente si certificat de clasificare turistica ardeleanadina ardeleanadina pentru act de inchiriere camere din locuinta in scop turistic este nevoie ca unitatea sa aiba certificat de clasificare emis de Min Turismului sau nu ? ... (vezi toată discuția)
Emitere factura+chitanța de către o persoană fizică – închiriere apartament in scop turistic Ioan radulescu Ioan radulescu Buna ziua, Am un apartament pe care doresc sa îl închiriez in scop turistic. Menționez ca nu am nici o diploma turistica pentru a putea avea un pfa. Care ... (vezi toată discuția)
Camere de inchiriat in scop turistic situate in locuinta proprietate personala lugano lugano Prin OUG 125/2011 s-a introdus posibilitatea inchirierii de camere in scop turistic, situate in imobile proprietate personala. MDRT a emis si OMFP 28/2012 ... (vezi toată discuția)