avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Depozitare pietris si nisip pentru constructii in fata ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Depozitare pietris si nisip pentru constructii in fata blocului

Buna ziua,
Locuiesc intr-un bloc prin fata caruia curge un rau cu o albie destul de mare. De la începutul lunii, primaria depoziteaza pe spatiul verde al acestei albii pietris si nisip pe care il foloseste ulterior la diferite lucrari din tot orasul (montaj pavele si borduri). Problema care ne deranjeaza (pe mine si pe vecinii mei) este praful in cantitate foarte mare care se ridica, intra in apartamente, se depune pe masini si zgomotul creat de camioanele care vin inca dinainte de 7 dimineata pe tot parcursul zilei pentru a transporta materialele acolo unde au nevoie de ele.
Mentionez ca zona in care locuiesc este aproape de centrul orasului si nu inteleg de ce primaria aduce toate aceste materiale si le depoziteaza acolo si nu le duce direct acolo unde au nevoie de ele, pentru ca in zona mea nu se face nicio lucrare.
Avem copii mici in bloc si nu vrem sa ii supunem acestei poluari, in conditiile in care platim impozite de „zona centrala”, pe langa faptul ca in apropiere de bloc este o statie de monitorizare a poluarii si valorile inregistrate de aceasta sunt printre cele mai mari din toata tara.
Va rog sa ma indrumati unde ne putem adresa cu cereri/reclamatii si cum putem le motiva. Primarie, Agentia pentru Protectia Mediului, administratia blocului?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Depozit materiale de constructii in oras(zona rezidentiala) cafanu cafanu Buna ziua, As vrea sa supun dezbaterii un subiect care ma intereseaza in mod direct. Locuiesc in oras, intr-o zona de case(zona rezidentiala aflata in ... (vezi toată discuția)
De ce primaria refuza sa inchida activitatea unui depozit situat intre blocuri, in zona de locuinte? Minacio20 Minacio20 Situatia sta astfel : in anul 2017, am cumparat de la un dezvoltator un apartament nou, blocul fiind inca in constructie la momentul achizitiei ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata, locuim intro zona cu case nou construite la 9 ... Christina61 Christina61 Buna dimineata, locuim intro zona cu case nou construite la 9 km de Bucuresti, langa casa noastra era un teren liber pe care persoana respectiva si-a ... (vezi toată discuția)