avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de novatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de novatie

Buna ziua!
Doresc sa achizitionez un apartament, prin programul prima casa.L-am gasit, insa vanzatorul detine bunul cu clauza de intretinere. La depunerea actelor, banca zice ca trebuie sa facem contract de novatie.Ce ne sfatuiti sa facem sa fim in legalitate si sa nu avem probleme pe viitor.

Va multumesc!!

Alte discuții în legătură

Antecontaract fara sa dobandeasca titlul de mostenitor claud1u claud1u buna ziua. ma puteti ajuta cu o problema? doresc sa achizitionez un apartament prin programul prima casa. vanzatorul inca nu a terminat actele de succesiune ... (vezi toată discuția)
Cota 5% tva locuinte noi iulys iulys Buna ziua, In data de 17.09.2009 am semnat un antecontract pentru achizitionarea unei locuinte noi prin programul \"Prima Casa\". Pretul apartamentului ... (vezi toată discuția)
Rezolutiunea la contractul de vanzare cumparare cu clauza de intretinere lauramariaa lauramariaa Buna seara! Intentionez sa imi cumpar un imobil prin prima casa.Am deja aprobare si am gasit si un imobil, insa acest apartament este dobandit de proprietar de ... (vezi toată discuția)