avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Vechime in specialitatea studiilor
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Vechime in specialitatea studiilor

Bună ziua!Imi doresc să particip la un concurs organizat de către instituţia Primarului de care aparţin pentru postul de inspector de specialitate, Compartimentul Peşteră. Printre cerinţe se enumeră si cele 6 luni de vechime in specialitatea studiilor. Mentionez ca sunt absolventă de Stiinţe Juridice şi am lucrat timp de 2 ani ca profesor de istorie-cultură civică. Se consideră această perioada lucrată, vechime în specialitatea studiilor?Mulţumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Vechime in domeniul studiilor absolvite teodoranf teodoranf Buna ziua! Sunt absolventa a Facultatii de Stiinte juridice dar si a Facultatii de Stiinte economice si intentionez sa particip la concurs pentru o ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitate CORNELIA.G CORNELIA.G Buna ziua, Doresc sa va intreb daca o persoana incadrata ca personal contractual, poate participa la un concurs de recrutare pe un post de functionar public ... (vezi toată discuția)
Sef birou contabilitate Ionelana Ionelana Buna ziua, lucrez intr-o primarie de 11 ani si 7 luni și tin contabilitatea institutiei din prima zi de munca. In plus raspund si de compartimentul impozite ... (vezi toată discuția)