Martonze 
	    	Utilizator

Martonze 
	    	Utilizator	    

oliviar 
	    	Utilizator

oliviar 
	    	Utilizator	    

Martonze 
	    	Utilizator

Martonze 
	    	Utilizator	    

oliviar 
	    	Utilizator

oliviar 
	    	Utilizator	    

otto2007	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat:
Pot cere instantei ca un proces suspendat sa ramana suspendat pana la solutionarea unui alt proces avand aceleasi ... (vezi toată discuția)
	                    otto2007	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat:
Pot cere instantei ca un proces suspendat sa ramana suspendat pana la solutionarea unui alt proces avand aceleasi ... (vezi toată discuția)

Anonima90	                   

Buna ziua! In urma cu 5 luni am angajat un avocat pt intentarea divorțului,acesta a făcut demersurile pt înaintarea divorțului,i-am achitat onorariul și ... (vezi toată discuția)
	                    Anonima90	                   

Buna ziua! In urma cu 5 luni am angajat un avocat pt intentarea divorțului,acesta a făcut demersurile pt înaintarea divorțului,i-am achitat onorariul și ... (vezi toată discuția)

TANASENASTASA	                   

buna ziua.e posibil ca un avocat sa nu se prezinte la primul termen.pt ca oricum e amanat din oficiu?asa a zis av.la un alt proces nu s-a prezentat la nici un ... (vezi toată discuția)
	                    TANASENASTASA	                   

buna ziua.e posibil ca un avocat sa nu se prezinte la primul termen.pt ca oricum e amanat din oficiu?asa a zis av.la un alt proces nu s-a prezentat la nici un ... (vezi toată discuția)