avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Unde se reclama un service auto?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Unde se reclama un service auto?

Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti unde pot sa reclam un service auto, pentru ca functioneaza fara autorizatie? Va rog sa nu imi spuneti ca la politia locala, pentru ca aceasta este o autoritate, foarte slab pregatita,si din pacate, nu cunoaste legea. Va multumesc foarte mult!
Daca detineti documente care sa dovedeasca ca ati introdus pentru reparatii vehicul,sesizati oficial autoritatea pentru protectia consumatorului si RAR
Atelierul auto este vecin cu mine, lucreraza ilegal si isi repara masinile sub geamul meu, forjeaza masinile, face galagie, mizerie,nici nu pot sta cu geamul deschis. Nu am liniste in propria curte si casa,ca mereu e galagie. Vreau sa stiu unde il pot reclama pe acest domn, care lucreaza ilegal! Nu mai pot tolera atata galagie si mizerie,praf, noxe!!
La RAR care autorizeaza functionarea unui service auto
La ANAF pentru ca functioneaza ilegal nu este inregistrat la Directia Finantelor Publice si nu plateste taxele si impozitele legale
La Garda de mediu pentru poluarea chimica si fonica la care sunteti supus.
ing. Ioan Ciobanu
Nu ai unde ..doar daca le dai banii ...RAR-ul la telefon iti spun ca ei controleaza numai pe cei care sunt autorizati si nu-i intereseaza de cei fara autorizatie....deci cei care platesc taxe si sunt in regula au parte si de controale ..cei fara .."la negru" stau linistiti ...ca nu-i "calca" nimeni ..Pompieri,....ANAF,....ITM...Protectia Consumatorului...Daca lucreaza fara autorizatie si la negru ..nu are de unde sa-ti dea un act sau o chitanta sa poti face o reclamatie pe baza bonului ..deci n-ai bon . ..dovada ..nu se baga nimeni nici OPC-ul ...In tara asta e incurajata hotia ...
Buna ziua .. am vorbit telefonic cu RAR-ul din IASI .. si nimic .. am vorbit si cu cei din Bucuresti ..si aceiasi treaba .. ei controleaza numai pe cei care sunt autorizati de ei .. daca ai vreo reclamatie ..cei la "negru" nu exista pentru ei ;;)))Traiasca munca la negru ..si HOTIA::))

Alte discuții în legătură

Echilibrarea rotilor automobilelor echilibrarea rotilor este ... verisiuc verisiuc Echilibrarea rotilor automobilelor Echilibrarea rotilor este un serviciu destul de nou care a aparut recent. Multi proprietari de masini prefera sa nu se ... (vezi toată discuția)
Autorizare rar nikkkoleta nikkkoleta Buna ziua! Stie cineva sa-mi spuna daca un mic atelier de vulcanizare auto trebuie sa aiba autorizatie rar pentru a putea functiona legal si in ce consta ... (vezi toată discuția)
Va rog un raspuns!- tir-uri FrauD FrauD Buna ziua, Pe strada unde locuiesc eu, in Arad, la 2 case distanta, exista un parc auto pentru transport marfa, iar aceasta firma are 20-30 de camioane de ... (vezi toată discuția)