avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... se organizeaza admitere magistratura
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

se organizeaza admitere magistratura

[ link extern ]
ordinea de zi csm din 24 sept pct 6
spor la invatat
Cel mai recent răspuns: raluca11c , utilizator 19:53, 2 Octombrie 2009
da, dar cand v-a fi examenul?
vom afla pe 24 -25 cand pe site-ul csm se va afisa ordinea de zi solutionata
dupa niste calcule facute de mine cred ca va fi undeva la inceputul lunii noiembrie
Ultima modificare: Marți, 22 Septembrie 2009
ENGFULL, utilizator
daca v-a fi si in noimembrie cum a fost acum la inm...............e clar ca nu prea vor oameni in sistem. merci de informatie
ma uitam pe lista cu posturile vacante la organizarea ultimelor 2 sesiuni de admitere - ne putem trezi cu mari surprize sa nu fie nici un post prin zona de domiciliu sau chiar in circumscriptia curtii de apel :(
cine e dispus sa-si schimbe domiciliul ?!!! poate cei care nu au inca o familie .....
altfel ....
dar , chiar asa ..... stie cineva cum se procedeaza la acest examen ? am vazut ca sunt posturi diferite judecatori , procurori si stiu ca trebuie sa optezi din start , de la insriere pt profesie , dar in cadrul aceleiasi profesii , sa spunem judecator - trebuie sa optezi si pt localitate sau in functie de medie se va face ulterior repartitia ?
Ultima modificare: Marți, 22 Septembrie 2009
ENGFULL, utilizator
repartitia se face in finctie de nota obtinuta, si chiar daca ajungi in alt oras ai decontata chiria. stiu sigur aspectele a intrat acu 4 ani o colega de facultate si e judecator in prezent, nu trebuie sa te ei dupa posturi vacante , totu e sa intri in sistem dupa te mai muti se mai fac detasari, schimbari intre judecatorii. B-)

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2010 danielled danielled Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta? (vezi toată discuția)