In luna septembrie am cumparat prin licitatie un teren scos la vanzare de o firma de insolventa. Am incheiat contract de vanzare-cumparare iar la inceputul lui octombrie mi-a dat notarul intabularea. In aprilie am primiti o citatie pt data de 18 mai la Curtea de Apel. Din ce am aflat fiul adminitratorului firmei ce a detinut terenul a facut un recurs in noiembrie impotriva masurii lichidatorului. Pt ca nu a platit taxa de timbru, in ianuarie cand a fost sedinta respectiva i s-a marcat ca netimbrata cu recurs in 7 zile. Acum a facut recurs la Curtea de Apel pe motiv ca instiintarea din ianuarie a primito administratorul firmei si nu contestatorul, fiul sau. I s-a aprobat. Pot avea probleme? Mentionez ca executorul mi-a spus ca fiului administratorului i s-au dat mai multe sanse sa plateasca in rate, dar nu a platit nimic. Pt ca nu a reusit sa plateasca mi-a zis ca nu mai are nici o sansa si ca pot cumpara linistit acel teren.
Executare silita
anonimu
Am un ap. cumparat de la un [b]intermediar[/b] (a 2 a mana de proprietari) care l-a cumparat de la [b]Primii proprietari [/b]tot in baza unui contract ... (vezi toată discuția)