avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Detasare sau nu schimbarea sediului institutiei publice
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Detasare sau nu schimbarea sediului institutiei publice

Buna ziua. Am urmatoarea situatie : cladirea institutiei publice la care lucrez intra in reabilitare, astfel incat angajatii au fost mutati temporar (cam 4 ani ) la un sediu din alta localitate (apartinatoare orasului) care se afla la 5 km distanta... Intrebare : avem dreptul la decontarea transportului de la sediul principal, la cel provizoriu? se poate considera legal DETASARE in interes de serviciu (HG 1860/2006) si in ce conditii am putea beneficia de INDEMNIZATIE de delegare (la capitolul Cheltuieli de personal )??? :sorry:

Alte discuții în legătură

Acordare indemnizatie de delegare si decontare transport emynem07 emynem07 Lucrez ca functionar public in Bucuresti si am fost delegat in Giurgiu,unde imi desfasor activitatea si in prezent.Pe perioada delegarii,am fost trimis la un ... (vezi toată discuția)
Deplasare in interes de serviciu Venetia Venetia Lucrez la o biblioteca in comuna si recent s-a infiintat o noua biblioteca in satul vecin unde merg si acolo de 2 ori pe saptamana cu program de 8 ore. ... (vezi toată discuția)
Pot acorda diurna? vdeny vdeny Buna ziua, O firma prestatoare de servicii in domeniul constructiilor, cu sediul in Pitesti, poate acorda diurna salariatilor care se deplaseaza intr-o ... (vezi toată discuția)