avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... poprire pe salariu de la angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

poprire pe salariu de la angajator

Buna seara...am primit o instintare despre o poprire la angajator...auzisem acum ceva timp ca angajatorii nunmai pot pune popriri numai banjca, este adevarat sau nu? multumesc
Cel mai recent răspuns: prusa , utilizator 20:24, 19 Iunie 2017
Pentru ce este acea poprire ?
Angajatorii nu pot infiinta popriri pe salarii din proprie initiativa. Probabil un executor judecator a trimis angajatorului dvs. o instiintare de infiintare a popririi pe salariul dvs.

Este de la un IFN mi s.a dat 300 de lei si s.a ajuns la o datorie de 2200 cu cheltuieli de judecata de 1700 de lei din cei 2200 am platit tot prin poprire 1200 si mai am 1000 de lei, da este hotarare judecatoreasca de 2 ani
Ultima modificare: Luni, 19 Iunie 2017
prusa, utilizator
In acest caz, s-a pus in executare ceea ce mai aveti de datorat , prin urmare, angajatorul va trebui sa va retina lunar 1/3 din salariul net pana cand sestinge debitul.
Si nu as putea sa dau acesti bani toti odata ca e totusi o suma mica?

Alte discuții în legătură

Executare silita angajat lilyanne lilyanne Am primit la firma o instiintare pentru un angajat cu o hotarare judecatoareasca emisa pe numele unui angajat de la un IFN pentru suma de 2200 lei. Imi ... (vezi toată discuția)
Datorie 1700 lei din 2014, executare silita de 5000 lei in 2021 Vlad N. Vlad N. In 2014 am cerut de la Provident 1700 lei (nu mi-am primit salariul). In luna urmatoare am ramas fara loc de munca si cu datorii care se strangeau. In oct. ... (vezi toată discuția)
Poprire în cazul mai multor creditori BRUJAN ISABELA BRUJAN ISABELA Bună ziua! Mă numesc Loredana și sunt cadru didactic la un liceu tehnologic din Târgu-Jiu. Am intentat proces unității școlare și directorului ... (vezi toată discuția)