avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Scrisori casa de pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Scrisori casa de pensii

Bună ziua! Am sa va scrie pe scurt 3 scrisori ce le-a primit fratele de la casa de pensii pentru a ma lamuri cu ele menționez ca în februarie 2017 a fost retras având vârstă de 26 de ani. În timpul acestor ani au fost duse adeverințele şi nu înțeleg de ce au trimis acum aceste scrisori. Va mulțumesc. 1. În vederea dosarului de pensie, va rugam sa va prezentați în 10 zile la sediul locale de pensie cu adeverințe din care sa rezulte situația școlară pe 2014-2015, 2015-2016 deoarece au fost solicitate aceste informații la unitatea de învățământ și nu am primit răspuns. 2. Aceasta cred ca este trimisa către facultate și scrie asa: Prin prezenta va rugam sa ne trimiteți o adeverință din care sa rezulte situația școlară pe 2014-2015 și sa va referiți la datele de promovare și eventualei exmatriculari, retrageri etc. Menționez ca anul 2014-2015 rezulta ca era înmatriculat în anul 3 de studii. Datele sunt necesare la stabilirea unui eventual credit sau debit in raportul cu bugetul asigurări sociale de stat fiind subnumitul beneficiarul unei pensiile de urmaș. A treia fiind la fel dar către cealaltă unitate unde a fost înscris în anul 2015-2016.

Alte discuții în legătură

Conditionarea platii pensiei de urmas magdalena03 magdalena03 Copiii mei locuiesc in Germania,dar primesc pensie de urmas in Romania.Ca in fiecare an,am trimis adeverinta de la scoala.Anul acesta insa adeverinta mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Probleme continuitate profesor suplinitor AidaP AidaP Buna seara! Sunt profesor suplinitor, cu media peste 7 si definitivat in 3 unitati scolare. In doua dintre ele sunt repartizata in baza notei din 2012, (peste ... (vezi toată discuția)
Minor angajat pe perioada vacantei marian1268 marian1268 fiica mea, in varsta de 17 1/2 ani, orfana de tata, primeste pensie de urmas, este eleva in clasa a 11-a, s-a angajat pe perioada nedeterminata, asa scrie in ... (vezi toată discuția)