Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune, testament

Buna seara , doresc o părere , împreună cu tatăl meu am moștenit prin testament o casa de la mătușa mea , sora tatălui meu , am facut la notar succesiunea , iar acum ne am trezit cu fiul mătușii mele , că ne cheamă în instanță că sa atace testamentul , menționez că acest fiu nu a venit sa o vadă de 30 de ani , ocupându ne noi de toate lipsurile mătușii . Încă nu am primit citația acasă . Și doresc să știu ce pot sa fac , până cunosc oficial că sunt chemat în instanță (ex: dacă vând casă ce se poate întâmpla ) , și ce se întâmplă după ce ajung in instanta
Mulțumesc .

Alte discuții în legătură

Testament, mostenitor rezervatar danut84 danut84 Buna , doresc o părere , împreună cu tatăl meu am moștenit prin testament o casa de la mătușa mea , sora tatălui meu , am facut la notar succesiunea , ... (vezi toată discuția)
Succesiune fara mostenitori rezervatari dariad dariad In cazul dezbaterii unei astfel de succesiuni, cum se procedeaza? Caz concret. Persoana care decedeaza se presupune ca a lasat un testament sau a avut ... (vezi toată discuția)
Dreptul la mostenire ema69nyc ema69nyc As vrea sa stiu daca tata poate sa vanda apartamentul fara acordul meu. Mentionez ca mama este decedata si fratele la fel ....nu s.a dezbatut mostenirea ... (vezi toată discuția)