avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariul bibliotecar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariul bibliotecar

Buna seara! Sunt bibliotecar comunal de 28 de ani cu studii PL de biblioteconomie, personal contractual functie de executie treapta 1A gradatia 5 clasa de salarizare 48 si salariul meu actual este de doar 1590 lei net si vechimea in munca se aproape 36 de ani. V-as ruha sa-mi spuneti si mie ce salariu se cuvine sa primesc conform legii bubliotecii ne 334/2002? Si a 2-a inteebare ce salariuvoi avea dupa noza lege a salarizarii ne 153/2017? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Salariul de bibliotecar vilcu23@yahoo.com vilcu23@yahoo.com Buna ziua! Lucrez ca bibliotecar comunal de 28 de ani, in conditiile in care toate bibliotecile publice din tara au fost sau poate sunt in curs de ... (vezi toată discuția)
Salariul de bibliotecar vilcu@yahoo.com vilcu@yahoo.com Sunt bibliotecar comunal de 28 ani, vechime 36 de ani cu studii PL de biblioteconomie si salariul meu actual este de doar 1590 lei. Va rog frumos daca se poate ... (vezi toată discuția)
Promovarea in treapta superioara de salarizare liliana1111 liliana1111 Implinesc 2 ani de cand functionez ca bibliotecar comunal treapta II M.Am studii superioare de scurta durata,dar nu in domeniul aferent,si nici cursuri de ... (vezi toată discuția)