avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie de intretinere,student.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie de intretinere,student.

Buna ziua , am 19 ani si intru anul 2 la facultate . Pe parcursul anului 1 de studii , am avut deschis dosar in tribunal pentru pensie alimenatara in contradictoriu cu tatal meu . La inceputul anul 2 trebuie sa reinoiesc aceea adeverinta care demonstreaza ca sunt studenta in continuare ? Sau pensia alimentara imi va venii in continuare ? multumesc!

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Liliana9 Liliana9 Buna seara ! Am câteva întrebări legate de pensia alimentara. In 2010 părinții mei au divorțat iar in sarcina tatălui meu a fost stabilită o pensie ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere si somaj jully3tt3 jully3tt3 Buna ziua ! Am 19 ani si pana la 18 ani am primit pensie de intretinere de la tata. Dupa majorat acesta a sistat pensia , iar eu am deschis dosar pentru plata ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Alexandru_George Alexandru_George Buna Ziua , Am 20 de ani , sunt student in anul I la zi , am luat pensie alimentara pana la 19 ani cand am terminat Liceul (pana la 20 de ani am stat un an ... (vezi toată discuția)