avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... nerespectare hotarare definitiva instanta
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

nerespectare hotarare definitiva instanta

Buna ziua.
Pe scurt, am fost data in judecata de catre asociatia de proprietari deoarece refuzam sa platesc niste penalitati pe care le consideram nelegale. Instanta mi-a dat dreptate, iar ei au pierdut procesul. Nu au facut recurs, hotararea este definitiva, dar administratorul blocului refuza sa corecteze listele de intretinere. Mai mult de atat, de la declansarea conflictului, achit intretinerea prin transfer bancar, dar nu o inregistreaza corect. Care este consecinta nerespectarii unei hotarari judecatoresti? Multumesc anticipat pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 11:47, 18 August 2017
buna ziua,
1. dupa legalizarea sentintei va sfatuiesc sa le adresati o NOTIFICARE scrisa, eventual prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, atasand copie de pe sentinsa solicitnd corectarea listelor.
2. daca nu vor lua in considerarea aceasta notificare va puteti adresa unui executor judecatoresc
discutati cu presedintele, nu cu administratorul, care este un salariat...
Multumesc mult pt sfaturi si promptitudine
La asociatie a ajuns sentinta scrisa de la judecatorie? Dv. ati primit-o?
Da , deja am ridicat legalizarea si este definitiva!

Alte discuții în legătură

Hotarare nepusa in aplicare costicul costicul O asociatie de proprietari a pierdut un proces cu un locatar in urma careia s-a dispus diminuarea datoriei locatarului la o anumita suma. Asociatia nu a pus ... (vezi toată discuția)
Validare acte Bytusi211 Bytusi211 Ce se poate face dacă am o sentința civilă definitiva, prin care comisia locala este obligată sa transmită documentația de validare pentru 1 ha padure ... (vezi toată discuția)
Schimbare adresa domiciliu, pensie de intretinere mca mca Buna dimineata! Tatal copilului trimite (pe numele mamei) pensia de intretinere datorata minorului la adresa mentionata in sentinta judecatoreasca. De la ... (vezi toată discuția)