avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Conventie matrimoniala
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Conventie matrimoniala

Buna ziua, as dori sa va intreb daca nu am facut conventie matrimoniala inainte de casatorie (inca nu avem un an) se poate face vreo declaratie ca unul din soti nu are pretentie la ce cumpara celalalt? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Am o intrebare legat de regimurile matrimoniale Lazar Dorin Lazar Dorin Buna ziua, Am o intrebare legat de regimurile matrimoniale. Situatia este urmatoarea: la momentul casatoriei, unul dintre soti detine o locuinta cumparata ... (vezi toată discuția)
Precontract achiziție apartament înainte de căsătorie. care va fi situația bunului după achitare, va trebui să-l împart dacă pe contract voi apărea ca fiind căsătorită? cosmina14 cosmina14 Buna ziua, Sunt divortata de 9 ani si in prezent am o relatie cu un domn . In momentul de fata am achizitionat o casa ,urmand ca in luna august anul acesta ... (vezi toată discuția)
Casatoria crissh crissh am cumparat un apartament in urma cu un an si in toamna ma voi casatori. As dori sa stiu in situatia in care nu aleg unul din regimurile matrimoniale, voi fi ... (vezi toată discuția)