avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Intrarea in legalitate pt un proiect partial realizat
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Intrarea in legalitate pt un proiect partial realizat

Buna seara! Doresc sa stiu daca se poate intra in legalitate cu un proiect partial realizat.
Ultima modificare: Joi, 24 August 2017
adriana_ragalie, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriana_ragalie , utilizator 18:18, 11 Octombrie 2017
În ce sens? S -au făcut lucrări de construcție fără autorizație?
Proiectul ( construirea a 3 saivane pt porcine, in extravilan) a fost realizat partial, in sensul ca a fost construit 1 saivan din cele 3 propuse .
Agentia pt Protectia Mediului a respins documentatia de solicitare a Acordului de mediu.
Doresc sa stiu daca Beneficiarul are dreptul sa intre in legalitate in acest sens.
La APM ni s-a spus ca nici la intrarea in legalitate nu va putea obtine Acordul de mediu.
daca nu a fost respectata autorizatia de construire, cum puteti crede ca o alta autoritate se poate substitui celei de reglementare?
conform L constructiilor, acordul de mediu este parte din pachetul de obligatii stabilite pentru emiterea autorizatei de construire

"legalitate" inseamna respectarea legii, nu exista vreo posibilitate de respectare "partiala"
Am cerut cateva opinii deoarece au fost proiecte la autoritatea locala de mediu care au solicitat Acordul de mediu pentru intrarea in legalitate, fiind partial realizate.......si au obtinut Acordul de mediu, deci exista si aceasta varianta, insa in anumite conditii.

cum spuneam ... autorizatia se obtine pentru un SF si un proiect.
nerespectarea SFului si a proiectului aprobat reprezinta incalcarea conditiilor agreate bilateral intre autoritate si beneficiar
emiterea unui acord de mediu pentru un proiect realizat partial, este un oximoron, deoarece acordul de mediu se da INAINTE de realizarea proiectului, adica in procesul de construire, la punerea in functiune fiind necesara autorizatia

autorizatia reflecta obligatiile operatorului in timpul functionarii instalatiei construite cu acord

Alte discuții în legătură

Autorizatia de construire Andreea_Pamfile Andreea_Pamfile Am cumparat un teren de la primarie si am construit pe el fara nici un act. Care sunt etapele si actele necesare pt a obtine autorizatia de constructie? (vezi toată discuția)
Constructie fara autorizatie George Emilian George Emilian Buna ziua !! In anul 2008,am construit o casa P+M,fara a avea autorizatie de constructie!! Latimea casei este de pe un hotar pe celalalt,stanga-dreapta,cu ... (vezi toată discuția)
1. În ce condiții legale mai poate fi emisă o autorizație ... agachea agachea 1. În ce condiții legale mai poate fi emisă o Autorizație Integrată de Mediu, dacă în prealabil pentru același proiect, a fost respinsă o solicitare ... (vezi toată discuția)