avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 156 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Rezidenta fiscala
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Rezidenta fiscala

Eu muncesc in Italia din 2013, iar in Romania sunt pensionata anticipat.Am aflat ca trebuie sa depun certificat de rezidenta fiscală pentru veniturile obtinute in Italia.In afară de cerera tip catre ANAF si certificatul de rezidenta fiscala italian, ce alte documente trebuie, si daca poate depune altcineva in numele meu, deoarece nu pot veni in tara pana anul viitor in august. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Sotul meu italian rezident în românia, pensionar in italia, deci pensia este impozitata ... chemello chemello sotul meu it rezident ro..pensionar in it deci pensia este impozitata in italia...am primit instiitare de la anaf ca are de platit impozit pe pensie ..o ... (vezi toată discuția)
Evitarea dublei impuneri i_simina i_simina Cum se impoziteaza redeventele obtinute din Romania de catre un rezident al Italiei? Daca se impoziteaza in romania, prin retinere la sursa, care este temeiul ... (vezi toată discuția)
Declaratie de rezidenta fiscala silviavarga silviavarga Buna ziua ma confrunt cu o problema pentru care nu stiu cum sa procedez din punct de vedere legal. Locuiesc in Italia din 2011 rezultand in regula cu toate ... (vezi toată discuția)