Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ajutor deces din Franța

Tatal meu a lucrat in franta timp de 15 ani cu acte in regula iar in urma unui concediu in romania a decedat.as putea beneficia de vreun ajutor de deces din partea autoritatilor franceze?cum ar trebui sa procedez si despre ce suma ar fi vorba sa stiu dak s-ar merita alergatura.multumesc.va rog sa ma ajutati cat mai repede
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
Nicolae Claudiu1985, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua! varul meu a decedat in franța acum doua săptămâni. ... alexandra.sanda alexandra.sanda Buna ziua! Varul meu a decedat in Franța acum doua săptămâni. Lucra la o firma cu acte in regula, carte de munca, asigurare de sănătate. Ma întreb ... (vezi toată discuția)
Daune morale si materiale in urma unui accident de munca mortal in franta niko79criss niko79criss Fratele meu a murit intr-un accident rutier in Franta. Accidentul a fost declarat ca fiind accident de munca. Problema este ca el era in divort, procesul ... (vezi toată discuția)
Investire cu formula executorie strainatate claudia t claudia t in urma procesului castigat, am obtinut hotararea de investire cu formula executorie, insa problema este ca paratul are domiciliul in Franta. Cum se procedeaza ... (vezi toată discuția)