Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Acceptare decontare lucrari in baza politei de asigurare tip CASCO

Am urmatoarea problema :
Masina asigurata pe CASCO .La incheierea politei de asigurare CASCO s-a facut inspectia masinii si s-a constatat ca bara de protectie spate este "zgariata" pe o suprafata de 5 x 5 cm . Acum aceasta bara a fost avariata in urma unui eveniment .Asiguratorul accepta inlocuirea barei dar nu si vopsirea acesteia , pe motiv ca cea pe care o inlocuieste a fost " zgariata".
Nu mi se pare corect sa nu accepte in totalitate vopsirea , consider ca ar trebuie sa accepte vopsirea dar intr-un anumit procent , de exemplu 80%. Asiguratorul trebuie sa aduca masina la starea care era in momentul incheierii politei de asigurare. Cand a efectuat inspectia bara era vopsita ! Acum ar fi nevopsita !
Cum ma sfatuiti sa procedez ?
Multumesc !

Alte discuții în legătură

Accident din vina altuia,plata reparatii florificiu florificiu Buna ziua In jurul datei de 15 august,mai exact in acea saptamana prietenul meu a avut 2 accidente de masina ambele din vina celuilalt conducator auto,primul ... (vezi toată discuția)
Refuz reparatie casco george_valentin george_valentin Buna ziua, Sunt proprietarul unei polite casco \"premium\" la Grawe Romania. Luna trecuta, am reusit performanta de a imi avaria masina pe partea dreapta ... (vezi toată discuția)
Refuz de plata dauna casco lia88 lia88 Buna seara, va rog sa ma ajutati si pe mine cu o parere. In 29.12.2011 am deschis un dosar de dauna (in baza politei casco) deoarece mi-am gasit masina ... (vezi toată discuția)