avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Termen solutionare cerere depusa la Administratia ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Termen solutionare cerere depusa la Administratia Fiscala

Buna ziua,

Inainte de a posta intrebarea, am incercat sa gasesc un raspuns clar pe forum, dar si pe alte site-uri, insa fara succes. Povestea mea este urmatoarea: in luna mai a acestui an am depus formularul 050 pentru schimbarea sediului fiscal, insa aceasta nu a fost inca solutionata. Sediul anterior era intr-un alt judet si acum o saptamana am obtinut de la Administratia Finantelor de acolo dovada clara ca ei au transferat "dosarul" meu catre Bucuresti.

Asadar, as avea doua intrebari:

1) Se obliga Administratia Fiscala la un termen maxim de solutionare a unor astfel de cereri/formulare? Daca da, ce as putea face in acest sens?
2) Cum as putea sa aflu daca cererea mea a fost solutionata, fara a fi nevoie sa merg la sediul Administratiei Fiscale? Mentionez ca am incercat sa sun in repetate randuri la sediu, insa ori suna ocupat, ori nu raspundea nimeni minute in sir. Am depus si o plangere pe site-ul ANAF, insa mi s-a raspuns sa merg la sediul unde am depus formularul.

Multumesc pentru ajutor,
Ruxandra

Alte discuții în legătură

Registrul operatorilor intracomunitari miruna82 miruna82 In cazul schimbarii sediului social, este nevoie de a depune la administratia financiara alta cerere de inregistrare in ROI, unde sa figureze noul sediu? Sau ... (vezi toată discuția)
Adresa comunicare acte de catre anaf in caz de schimbare sediu social eugen82 eugen82 Am schimbat sediul social al firmei la reg.comertului anul acesta in martie. Imediat am depus 050 la administratia sectorului unde se afla noul sediu. La ... (vezi toată discuția)
Transfer firma dintr-un judet in altul danielacristea49 danielacristea49 Hristos a Inviat! Va rog frumos sa ma ajutati cu cateva sfaturi legate de vechea si actuala problema a transferului unei firme dintr-un judet in altul. Acum ... (vezi toată discuția)