avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... curiozitate
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

curiozitate

Sotul are si o amenda(rutiera) din 2005 de 3000 cum pot scapa de ea de asta nu am platit la impozit crezand .ca dispare

Alte discuții în legătură

Cine plateste??? mizamia mizamia Buna seara!Am o ruda care este proprietara unei case cu teren,nu a divortat de sot, erau separati.Mentionez ca au avut un apartament impreuna,l-au ... (vezi toată discuția)
Evaziune fiscala legea 241/2005 ana.maria ana.maria Am primit o citatie de la investigare a fraudelor... pentru neplata unor impozite cu retinere la sursa (valoare 2000 -3000 eur aprox) art 6 din legea 241/2005 ... (vezi toată discuția)
Amenda Meral74 Meral74 Am o amenda din 2005 din cauza unei firme dar a fost data pe persoana fizica.3000 ron. In acte apare ca am de platit 2986 eu neplatind niciodata. poate fi ... (vezi toată discuția)