avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Lista de aderare ca membru la Asociația de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Lista de aderare ca membru la Asociația de Proprietari - actualizare fără eliminarea persoanelor decedate

La data de infiintare a Asociatiei de Proprietari s-a întocmit lista de aderare.( aceasta fiind în 2001) . La data actuala în urma reactualizarii au fost trecute și persoanele decedate, care la momentul înființării trăiau, iar unele persoane au plecat din cadrul Asociației, iar în locul lor venind proprietari noi care nu au depus cererea și documentul proprietății pentru aderare ca membru nou. Este legala lista reactualizate ( cu persoanele decedate)
Ultima modificare: Miercuri, 8 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: IonIoanaAnca , utilizator 17:17, 30 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In evidenta asociatiei exista succesiv si cronologic inregistrate toate cererile de aderare ale proprietarilor care la momentul mutarii in imobil au inteles sa adere la asociatia de proprietari
Aspectul ca in timp parte dintre membrii proprietari au decedat ,urmeaza sa fie consemnat in evidente ,astfel incat lista membrilor proprietari sa contina numai persoanele care mai locuiesc sau detin proprietate in condominiu


Doamna Grigorescu, Dvs. intelegeti ceva din ce va tot scriem noi pe-aici? V-am explicat pe larg cum se poate reactualiza un tabel cu membrii as. prop., cum se completeaza si ce trebuie sa faceti sa ajungeti la zi cu acea situatie.
Incercati sa nu devenit penibila cu aceeasi intrebare. De fapt ce nu intelegeti, spuneti concret!
Mulțumesc, d-nei Manuela Rășină (administrator), dar eu am cerut ajutor juridic. Știam și eu ca nu este logic sa se introducă persoanele decedate care au aderat în anul 2001 , dar asa mi-sa spus ca sunt legile acum. Nu doresc sa intru în polemica cu nimeni, ci numai un ajutor legal. Mulțumesc mult.
Scuze, pt greșeală numelui, este vorba despre dna Adam Grecu.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doamna Grigorescu,
Ce ajutor juridic asteptati?
Mortii cu mortii, Dumnezeu sa-i odihneasca si mostenitorii sa traiasca si sa-i pomeneasca!
Cine v-a spus ca asa sunt legile acum, ori nu stie sa citeasca, ori are alte interese.
Noi, vii, avem alte treburi de facut - iata o actualizare a tabelului cu propietarii actuali, da?
Nu este o problema grea. Luati un tabel gol (ciorna) si il completati asa cum va pricepeti de la apartamentul 1 pana la ultimul. Acestia sunt proprietarii de la momentul reactualizarii tabelului.
In masura in care aveti acces la documentele asociatiei, bifati in tabel proprietarii care au depus documentele de achizitionare a locuintei si care au dorit sa devina membri ai as. prop.
Vedeti ca o sa rezulte ca o parte dintre cei de pe noul tabel ca sunt proprietari noi si care, probabil nu s-au sinchisit sa depuna copii dupa actele de proprietate. Ori dvs., ori presedintele actual al as. prop. sa insiste ca toti proprietarii sa depuna aceste copii la sediul as. si sa le mai comunice, sa-i intrebe daca doresc sa devina membri ai asociatiei de proprietari, in asa fel incat si acestia sa participe la AG cu toate drepturile prevazute de lege. (Va rog cititi prev. L230/2007).
Inca ceva: in apartamentele persoanelor decedate, probabil ca locuiesc mostenitorii sau, ma rog cu totul alte persoane, asa ca, decedatii nu mai au ce cauta pe noul tabel cu membrii - ce atata filosofie? Cand aveti o situatie certa, intocmiti tabelul frumusel, il puteti discuta in AG, il puteti aproba, sa fie o situatie oficiala si cu asta basta. Sigur cada, tabelul este actual acum, dar maine-poimane, situatia se poate schimba - pleca unul, vine altul...
Ultima modificare: Joi, 9 Noiembrie 2017
Adam Grecu, utilizator

Alte discuții în legătură

Actualizare a membrilor asociatiei de proprietari Elena Grigorescu Elena Grigorescu Asociatia de Proprietari a fost înființată în 2001, membrii ei fie au decedat, fie au vândut. Dopresc sa știu cum se reactualizarea lista membrilor, dat ... (vezi toată discuția)
Convocare adunare generala asociatie proprietari buna ziua, pentru ... alex5 alex5 convocare adunare generala asociatie proprietari buna ziua, pentru convocare unei adunari generala a unei asociatie proprietari, trebuie convocati doar ... (vezi toată discuția)
Statutul sau legea rocado rocado Buna ziua, In cazul unei AS de proprietari organizata dupa lega 203/2007, cu specificatia in statut ca dizolvarea AS se paote face atunci cand in conduminu ... (vezi toată discuția)