avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie de insotitor
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie de insotitor

Buna ziua. Mama are 87 ani. este imobilizata la pat. Practic nu mai poate sa mearga de aproape 1 an. Sotia mea o ajuta la tot ce este necesar. Ii face mancare, o ajut sa mearga la baie schimba pampersul si hainele de pe ea de doua ori pe zi, cumpara si da pastile zilnic a facut 5 perfuzii pentru intarire recomandate de medicul de familie si multe alte probleme necesare unui batran. Spunetimi se poate optine o indemnizatie de insotitir deoarece sotia nu mai poate sa mearga la servici si si-a dat demisia pentru a o ingriji. Multumesc si astept un raspuns. Cu respect BADALUTA.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie ingrijire batran imobilizat la pat fcostea fcostea Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea situatie: este vorba de o batrana imobilizata la pat pe care o ingrijesc (cumpar medicamente, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. cand tatal trebuie sa si ia copilul la domiciliu, ... Cristinutza30 Cristinutza30 Buna ziua. Cand tatal trebuie sa si ia copilul la domiciliu, el este obligat sa ii asigure copilului in timpul transportului gen haine, mancare, medicamente, ... (vezi toată discuția)
Divorț după 40 ani de căsătorie -poate soția sa primească 50% din economiile cash? iancau_Anamaria iancau_Anamaria Divorțul părinților după 40 de ani de căsătorie- care sunt drepturile de care beneficiază soția dacă nu are nici un venit, după 40 de ani de ... (vezi toată discuția)