avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor in domeniu bugetar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor in domeniu bugetar

Lucrez in mediu umed abur sulf parafina..Nu primesc spor!In ce conditi se primeste spor in domeniu acesta si ce categorie?multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:23, 16 Noiembrie 2017
Legea-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice

Art. 23. - Sporul pentru condiții de muncă
Locurile de muncă și categoriile de personal, precum și mărimea concretă a sporului pentru condiții de muncă prevăzut în anexele nr. I-VIII și condițiile de acordare a acestuia se stabilesc, în cel mult 60 de zile de la publicarea prezentei legi în Monitorul Oficial al României, Partea I, prin regulament-cadru elaborat de către fiecare dintre ministerele coordonatoare ale celor 6 domenii de activitate bugetară, respectiv învățământ, sănătate și asistență socială, cultură, diplomație, justiție, administrație, de către instituțiile de apărare, ordine publică și securitate națională, precum și de către autoritățile publice centrale autonome, care se aprobă prin hotărâre a Guvernului, la propunerea fiecăruia dintre ministerele coordonatoare, a fiecăreia dintre instituțiile de apărare, ordine publică și securitate națională sau a fiecăreia dintre autoritățile publice centrale autonome, cu avizul Ministerului Muncii și Justiției Sociale și al Ministerului Finanțelor Publice și cu consultarea federațiilor sindicale reprezentative domeniului de activitate.

Asadar, verificati daca la nivel de minister s-a adoptat un astfel de Regulament.
HG nr.569/ 04.08.2017 publicata in MO nr. 656/ 09.08.2017 aproba Regulamentul pentru stabilirea locurilor de munca, categoriile de personal, marimea concreta a sporurilor pentru conditii de munca periculoase sau vatamatoare precum si conditiile de acordare a sporuri pentru familia ocupationala de functii publice bugetare "administratie" din administratia publica locala. Este singurul regulament aprobat pana in prezent.
Codrina.01

Lucrez in mediu umed abur sulf parafina.....


Care este sectorul de activitate ?
Cornel Vasile a scris:

Codrina.01

Lucrez in mediu umed abur sulf parafina.....


Care este sectorul de activitate ?

Sectorul sanitar

Alte discuții în legătură

Sporuri bulgarasul bulgarasul prin noua lege a salarizarii se mai poate trece si sporul pentru conditii vatamatoare la functionarii publici (vezi toată discuția)
Legea sporului de calculator. Coman78 Coman78 Vreau sa stiu si eu un baza carei legi se acorda sporul de calculator , lucrând ca asistent medical radiologie.multumesc (vezi toată discuția)
Spor upu smurd asistenti Tete Tete Buna ziua,as dori sa stiu daca exista un spor egal pentru angajatii din cadrul upu sau angajatorul poate decide ca unii sa primeasca mai mult si altii mai ... (vezi toată discuția)