avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nerespectarea fisei postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nerespectarea fisei postului

Buna ziua,
La locul actual de munca nu mi se permite sa mi duc la indeplinire sarcinile din fisa postului, respectiv una dintre colegele de pe aceeasi functie este singura care duce la indeplinire anumite sarcini, Mentionez ca monopolul asupra anumitor atributii nu si l-a luat cu acordul meu si nu mi se permite de un an de zile sa fac lucruri din fisa postului.
In acest caz, mi se refuza implicit dreptul la dezvoltare profesionala intrucat nu pot invata si nu pot pune in practica toate sarcinile pe care le presupune functia pe care o detin ceea ce in mod inevitabil ma impiedica sa parasec locul de munca actual pentru a pleca pe aceeasi functie in alta parte. Cum as putea sa procedez, din punct de vedere legal?
Cel mai recent răspuns: joker75 , utilizator 18:22, 17 Noiembrie 2017
Ati vorbit cu conducerea despre aceasta situatie ?
Da, conducerea o sustine pe colega respectiva, in detrimentul meu si al celorlalte colege
Atunci sa va modifice fisa postului sau sa va motiveze in scris de ce accepta aceasta situatie pentru a nu va trezi in comisia de disciplina.
Ultima modificare: Vineri, 17 Noiembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
prin urmare eu nu pot face nimic ? tot eu risc sa fiu sanctionata ?
Nu prea aveți cumva sa acționați .... depuneți un memoriu scris la angajator cu situația în cauza. În acestoc caz, sunteți acoperita intr-un fel.

Alte discuții în legătură

Delegare atributii ContSters172499 ContSters172499 Va rog sa ma ajutati, sunt functionar public si am fost transferata cu acordul meu de la un serviciu la altul in cadrul aceleiasi institutii, am primit fisa ... (vezi toată discuția)
Conflict de munca...exista vreo solutie? Sleipnir23 Sleipnir23 Buna ziua, Lucrez de 5 ani la o companie de asigurari. Acum 3 luni postul pe care il ocupam s-a desfintat din cauza unei reorganizari si din 12 persoane ... (vezi toată discuția)
Modificari la fisa postului fara consimtamantul angajatului Sunrunner Sunrunner Angajatorul poate modifica si/sau completa fisa postului salariatului, in timpul executarii contractului de munca, fara consimtamantul salariatului? Dupa ... (vezi toată discuția)