avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie europeana pentru copii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie europeana pentru copii

In ce document se inscrie numarul de cont bancar in care se vireaza alocatia europeana pentru copii deoarece in Formularul E411 nu este o astfel de rubrica?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Alocatie europeana Cristinavirga74 Cristinavirga74 Ma numesc Cristina am 2 Copii unul de 16 ani nascut in Romania. Lam luat in Italia cand avrà 4 ani si aici in Romania nu au mai vrut sai dea alocatia. Al ... (vezi toată discuția)
Alocatie europeana irina37 irina37 Buna ziua,deranjez cu cateva intrebari.Am 2 copii o fata de 11 ani si baiatul de 13 luni si suntem in Spania de multi ani atat eu cat si sotul.Fata este ... (vezi toată discuția)
Regulament 1408 ref. alocatia europeana copil scarlat_ramona scarlat_ramona Buna seara, as dori sa stiu ce acte sunt necesare si unde trebuie depuse pentru a primi alocatia europeana pt copil. Mentionez ca ambii parinti lucreaza cu ... (vezi toată discuția)