avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Recurs la înțelegere bilaterala
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Recurs la înțelegere bilaterala

Am facut un contract bilateral de promisiuni de vanzare cumpărare art 1669 pe suprafata de teren de 83mp câștigat prin hotărâre definitiva si irevocabilă ,cumpărătorul nu s-a tinut de promisiuni adica:
- sa efectueze documentatia cadastrale pe83 mp
-să suporte cheltuielile cu autorizate de garaj etc,.
M-a dat în judecată că eu nu m-am tinut de promisiuni dar promisiunea mea a fost sa ii vand acest teren,s-a ajuns să fac expertiză la care expertul spune ca nu detin nici o suprafata căci 75 mp sunt in cadastrul vecinului iar8mp in cadastrul altui vecin iar OCPI apare ca suprafețele se suprapun pe3cadastre ale vecinilor.
S-a mai facut o expertiza acolo s-a gasit 44mp la un vecin si4mp la alt vecin dar la OCPI si expertii arată ca, cadastrele nu sunt pozitionate corect pe planul parcelat. Una din parcele mele nu exista asa arata pe schite.
Exista 6expertize diferite
Intrebarea ce hotărâre se poate da? Ce se mai poate face?

Alte discuții în legătură

Act adițional art 1669 cod civil Mary4@ Mary4@ Am facut un contract bilateral de promisiuni de vanzare cumpărare art 1669 pe suprafata de teren de 83mp cistigat prin hotărâre definitiva si irevocabilă ... (vezi toată discuția)
Act adițional coform art 1669cod civile Mary4@ Mary4@ Sa facut un contract de pronmisiune bilateral de vanzare cumpărare pe suprafata de teren de 83mp cistigata prin hotărâre definitiva si irevocabilă .dar ... (vezi toată discuția)
Suprapunere reala de terenuri Cristycheia Cristycheia Am un teren care are cadastru si este inscris in cartea funciara pe numele meu. Cadastrul si inscrierea in cartea funciara au fost facute de fostul ... (vezi toată discuția)