Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permisul suspendat in Germania pe alcool

Am o intrebare la dumneavoastra.
Mi-a fost suspendat permisul de conducere Româneasc in Germania acum un an pe alcool,am primit amendă și 6 luni interzis sa conduc in Germania.
Amenda am achitato si termenul de 6 luni a expirat acum 5 luni.Am primit o scrisoare și ma informat că pot să conduc dar permisul mi-lau trimis in România.Intrebarea este:Unde pot sa ma adresez in România că să mi-l retrag?
Am viză de reședință în București și dacă mai eau o amendă și in România?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Recuperare permis de conducere cosmyn_e cosmyn_e In data de 13.08.2018 am schimbat permisul romanesc cu cel german dupa ce am primit german la 7 zile lau cerut pentru al suspenda 6 luni de zile , ce pot face ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis sarbanescuflorin sarbanescuflorin Buna ziua am si eu o intrebare am avut domiciliu stabil in germania mau agatat acolo si miau suspendat permisul pe 8 luni pe germania acum mi lau trimis in ro ... (vezi toată discuția)
Bună ziua !! vă rog să mă ajutați cu un sfat ! În anul ... Vacarciuck Vacarciuck Bună ziua !! Vă rog să mă ajutați cu un sfat ! În anul 2019 în Germania mia fost suspendat permisul din Republica Moldova cu dreptul de a conduce pe ... (vezi toată discuția)