avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări oltenacu
                      Utilizator

oltenacu
                      Utilizator                    

anida osman	                   

Buna seara,
In data de 21.03.2017 am achizitionat ( s-a platit factura )  de la agentia de turism  Bavaria Tour un  early booking circuit 12 zile cu plecare ... (vezi toată discuția)
	                    anida osman	                   

Buna seara,
In data de 21.03.2017 am achizitionat ( s-a platit factura )  de la agentia de turism  Bavaria Tour un  early booking circuit 12 zile cu plecare ... (vezi toată discuția)

oltenacu	                   

Am achitat o excursie la Bavaria Tour pt anul 2018 , am primit notificare ca bani au fost virati pt pachet servicii la Omnia , in momentul cand am achitat ... (vezi toată discuția)
	                    oltenacu	                   

Am achitat o excursie la Bavaria Tour pt anul 2018 , am primit notificare ca bani au fost virati pt pachet servicii la Omnia , in momentul cand am achitat ... (vezi toată discuția)

Doina Thor	                   

De la cine recuperez banîi de excursie: de la agentia de turism cu care am incheiat contractul sau de la turoperator care probabil e falimentar si are o ... (vezi toată discuția)
	                    Doina Thor	                   

De la cine recuperez banîi de excursie: de la agentia de turism cu care am incheiat contractul sau de la turoperator care probabil e falimentar si are o ... (vezi toată discuția)